Obiect principal de activitate executia de constructii civile (inclusiv instalatii sanitare,electrice,gaze), constructii industriale (hale metalice,structuri modulare, birouri), uzinare structuri metalice (europrofile,table sudate sau profile rectangulare).Montaj profesional de panouri termoizolante, compartimentari hale si solutii de protectie la foc.

Productie profile metalice ambutisate (zincate, aluminiu, inox, table prevopsita/ neagra) cat si accesorii flashing de inchidere.
Productie panouri termoizolante “tip sandwich”, de perete si acoperis, constructii rezidentiale si industriale, anvelopari vile/blocuri.
Proiectare si arhitectura.

Grupul de firme DORAMI are ca obiectiv, respectarea tehnologiilor de lucru, dotarea tehnica permanent dezvoltata, iar inginerii cat si lucratorii nostri au o vasta experientг de lucru, asigurand finalizarea la timp a lucrarilor si certitudinea unor servicii de maxima calitate. Se respecta prevederile legale, normele tehnice in vigoare, protectia muncii si obligatiile privind drepturile de munca ale angajatilor.
Oferim competenta si echipamentele pentru toate tipurile de constructii, indiferent de dimensiune si complexitate, timp si buget, facand ca proiectul si visele dvs sa devina realitate.

Pentru fiecare din proiectele si lucrarile nostre vom folosi materiale de оnalta calitate si vom acorda garantie atat pentru material cat si pentru serviciile prestate.
In prezent activitatea societatii noastre se desfasoara dupa sistemul de management al calitatii, elaborat si autorizat conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Comentarii   

+7 #1 Tomisan Lupu 14-10-2015 10:08
Foarte buni.BRAVO !!
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Formular de Contact